Om LAWICEL Blogg

Avsikten med denna blogg är att lägga upp produktnyheter som ni finner i LAWICEL AB webshop, intressanta projekt som vi gör eller som vi hittar på nätet, vår Arduinoskola samt lite om mig.

Bilder som finns i våra egna projekt och Arduinoskola får inte kopieras och läggas ut på nätet utan skriftligt tillstånd från oss. Kod som vi gjort och lägger ut här får laddas hem och användas, ändras som öppen källkod och läggas ut på nätet under förutsättning att informationen i headern är orörd, så om det publiceras på annat håll vet användaren var ursprunget kommer ifrån.

LAWICEL AB ligger centralt beläget drygt 100m väster om tågstationen (på norra sidan) i natursköna Tyringe. Vi är inte en fysisk butik och kan därför inte ta emot order och betalning på plats, utan all beställning sker via webshopen, dock kan man i webshopen på kassasidan välja “hämta hos LAWICEL AB”, men all betalning sker mot faktura 30 dagar, förskott till bankgiro, kreditkort (Visa eller Master Card) eller via PayPal. Väljer man att hämta varor skickar vi e-post (eller SMS) när den finns klar att hämta.

Vill man bara besöka oss för att se hur vi har det och/eller diskutera något ser vi helst att man ringer i förväg eller kontaktar oss per e-post och avtalar tid för besök, då vi ibland är upptagna med att få iväg kunders beställningar eller produktion av våra egna produkter. Vi finns på andra våningen på Industrigatan 6 i Tyringe.

Hösten 2015 firade vi 30år och lite historia om mig/oss kan ni läsa här.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

mvh Lars Wictorsson, LAWICEL AB, 0451-59877, www.lawicel-shop.se