Laserskärning / Lasergravering

OBS: Vi kan inte ta emot jobb just nu, vi får se om vi kan ta upp denna tjänst igen någon gång i framtiden.

Här kommer vi att lägga upp projekt relaterade till laserskärning i akryl, plywood, papper samt gravering som vi kan göra. Har ni frågor om detta så kontakta oss per telefon 0451-59877 eller använd er av vår kontaktsida i webshopen. Vi skär gärna ut era egna konstruktioner eller graverar in logos etc. i trä, eloxerad aluminuim, glas, akryl m.m. Vår laserskärare klarar A3 storlek och vi kan ta emot de flesta vektorformaten (vi arbetar i Corel Draw X5). Lasern är en 35W Epilog 18×12.

Vi har en hel del i lager av akryl i 3mm (kommer lägga upp info om detta inom kort) och detta kan man skära i en körning och även gravera. Kostnaderna för detta är lite svårt att beräkna initellt men materialet kostar cirka 120:- (ex. moms) för en hel A3 och kostnaden för att skära ligger på 250:- (ex moms) per timme. Sedan har vi även en minsta debitering på 50:- (ex moms). I projekten nedan är det våra egna produkter eller idéer vi visar och där skall vi försöka förklara materialkostnad och arbetskostnad.

Vi klarar max 3mm tjock akryl samt 1.5mm Plywood. Vi har endast material hemma i 3mm Akryl, tunnare kan skäras, men då får kunden fixa material.

Vi kan även rita produkter åt er från skiss, då diskuterar vi pris efter det att vi fått underlag.

Projekt

Kapsling till Bus Pirate (Sparkfun version)

Liten basplatta till Arduino

Basplatta och skydd till ETH008 (Robot Electronics / Devantech)

Text och bilder får inte kopieras och läggas på andra sidor utan
skriftligt tillstånd från LAWICEL AB, men länka gärna hit.

Senast uppdaterad den 20/2-2014