God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder och vänner för det gånga året och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Vi skickar ut beställningar som vanligt följande datum:

  • Måndagen den 21 december
  • Tisdagen den 22 december
  • Måndagen den 28 december
  • Tisdagen den 29 december

Det kan dock vara lite förseningar vid hög orderingång då vi inte är alla som jobbar dessa dagar. Tänk även på att det kan vara svårt att hämta beställningar hos oss under dessa dagar, då vi kanske inte är här hela dagen.

Vi håller telefontjänsten helt stängd från idag måndagen den 21 december och öppnar den igen först måndagen den 11 januari. E-posten svarar vi på de dagar vi har öppet, dock kan det ta lite längre tid än vanligt.

VIKTIG INFORMATION

Vi vill även påminna er om att befintlig webbutik stängs ner efter att vi har hanterat alla beställningar den 29 december, så finns den och det går att beställa är det bara att göra så. När den är stängd kan det synas som att alla produkter är borta i första hand, sedan när vi pekat om den så kommer ni se en kort text om att “Sidan under uppbyggnad”, där ni kan klicka er vidare till vår blogg och läsa status. Innan SSL är rätt kan det även se ut som vår webshop har “kidnappats” och pekar helt fel. Men förhoppningsvis är det bara kortvarigt.

Vi hoppas den nya webshopen kommer vara i drift slutet av vecka V1 (dock senast den 11 januari om vi inte stöter på något galet). Status om vad som händer finns här i ett tidigare blogginlägg. Om webshopen kommer igång tidigare så skickas varor först den 11 januari.

God Jul!
Lars, Camilla & Albin

Comments are closed.