Semestertider 2020

Då var den tiden på året då de flesta tar sin semester (eller hemester i år kanske) och så måste även vi, det har varit en ansträngande vår för många. Det innebär inte att vi stänger helt, men telefonservicen kommer vara helt avstängd (och meddelanden kan inte lämnas där) under V28 till och med V33 (6 veckor), så måndagen den 17 augusti är vi full styrka igen.

Behöver ni komma i kontakt med oss, så använd vår kontaktsida i webbutiken och vi svarar då inom 2-3 arbetsdagar.

Beställningar skickas ut som vanligt under dessa veckor, dock kan det vara något längre behandlingstid då vi inte är på kontoret alla dagar, så det som vi brukar lova med att skicka allt före 14.00 samma dag stämmer inte under dessa 6 veckor utan det kan vara 2-3 arbetsdagar från det att ni lägger ordern till att vi skickar den.

Väljer ni att hämta er order under dessa veckor så kommer dessa placeras ute som nu under Coronapandemin, för mer info om detta se detta inlägg. Vi skickar e-post/sms när de kan hämtas (även detta kan ta 2-3 arbetsdagar då vi är inte alla dagar och skickar paket). Säkrast är ändå att välja att skicka er order under denna tiden.

Om produkter tar slut, så bevaka dem genom att ange er e-post på produktsidan, så får ni ett mejl så fort de kommer in igen, vi beställer inte in varor under dessa 6 veckor, utan vi fyller på lager igen andra halvan av augusti.

Vi önskar er en trevlig semester!

One comment

  1. […] 20.06.30] Sommartider, läs vårt inlägg här. Adafruit har öppet igen, men har en behandlingstid på 20 dagar till återförsäljare så nu […]